Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden stichting Zomerkamp Hoogwoud

1. Inschrijving

1.1 Doelgroep van Zomerkamp Hoogwoud zijn kinderen uit de groepen 6, 7 en 8 van basisscholen Sint Wulfram en De Adelaar te Hoogwoud. Deelnemers schrijven zich in voor de kampweek door het inleveren van het inschrijfformulier, pasfoto en het kampgeld ter hoogte van tachtig euro op de inschrijfavond.

1.2 Door inschrijving worden de deelnemers geacht toestemming te hebben van ouders/verzorgers voor deelname aan de kampweek.

1.3 Vanwege organisatorische en praktische redenen kunnen er maximaal 70 kinderen deelnemen aan de kampweek. De volgorde van inschrijving is hierbij bepalend. Bij meer dan 70 inschrijvingen gaan wij over op de reservelijst.

2. Annulering inschrijving

2.2 Indien een deelnemer de inschrijving wil annuleren, kan de kampstaf besluiten om reeds gemaakte kosten in mindering te brengen met de teruggave van het kampgeld.

2.3 Indien een deelnemer de kampweek vervroegd beëindigd vanwege heimwee of andere persoonlijke omstandigheden, heeft de deelnemer geen recht op teruggave van het kampgeld voor de niet-genoten kampdagen.

3. Overmacht of noodsituatie

3.1 Stichting Zomerkamp Hoogwoud houdt zich het recht voor om de kampweek te annuleren indien er sprake is van een dringende reden. Of er sprake is van een dringende reden staat ter beoordeling aan de kampstaf.

4. Houding en gedrag

4.1 De kampstaf van stichting Zomerkamp Hoogwoud doet haar uiterste best om de deelnemers een geweldige week te bezorgen! Alle deelnemers zijn verplicht om de regels en aanwijzingen van de kampstaf op te volgen.

4.2 Wanneer een deelnemer zich niet aan de kampregels houdt of onacceptabel gedrag vertoont krijgt hij/zij een waarschuwing. Bij een tweede waarschuwing zal er telefonisch contact worden opgenomen met de ouders. Mocht er nog een derde waarschuwing plaatsvinden, kan de kampstaf besluiten de deelnemer niet langer deel te laten nemen aan de kampweek. Er is geen recht op teruggave van het kampgeld voor de niet-genoten kampdagen. Ouders/verzorgers dienen in een dergelijk geval te zorgen voor vervoer naar huis.

5. Bijzonderheden en medicijngebruik

5.1 Bij inschrijving van een deelnemer gaat de kampstaf ervan uit dat de deelnemer in bezit is van een zwemdiploma en deel kan nemen aan de fiets- en wandeltochten.

5.2 Indien er bijzonderheden zijn die van belang zijn voor de begeleiding van de deelnemer tijdens de kampweek, zijn de ouders/verzorgers verplicht deze mee te delen aan de kampstaf. Onder bijzonderheden wordt onder andere verstaan: dieet of allergieën, ADHD of andere stoornissen, ingrijpende persoonlijke omstandigheden of lichamelijke handicappen.

5.3 Indien een deelnemer medicijnen gebruikt, dienen deze, samen met een duidelijk doseringsschema, voor vertrek door de ouders/verzorgers te worden afgegeven aan de verantwoordelijke kampleiding. De verantwoordelijke leiding zal de medicijnen op het juiste moment aan de deelnemer uitreiken en er op toezien dat ze worden ingenomen. Voor medicijnen die niet zijn afgegeven of niet voorzien zijn van een duidelijk doseringsschema is de kampstaf niet verantwoordelijk. Voor vragen/opmerkingen over ziekten of medicijngebruik kunt u contact opnemen met Luuk Groen, tel 06-57016991.

6. Beeldmateriaal

6.1 Wij publiceren (een selectie van) de foto’s van de kampweek na afloop van de week op onze website www.zomerkamphoogwoud.nl . Tijdens de kampweek posten wij berichten en foto’s op een gesloten facebookpagina. Alleen ouders/verzorgers van deelnemers en (oud)kampleiders worden toegelaten tot de facebookgroep. Foto’s die gemaakt zijn tijdens de kampweek kunnen indien nodig ook gebruikt worden voor promotiedoeleinden. Indien een deelnemer bezwaar heeft tegen bovenstaande, dient dit schriftelijk per mail te worden meegedeeld aan de kampstaf via info@zomerkamphoogwoud.nl.

7. Gevonden voorwerpen

7.1 Gevonden voorwerpen worden tot 1 maand na de kampweek bewaard. Na afloop van deze termijn kunnen de voorwerpen worden aangeboden aan een goed doel.

8. Aansprakelijkheid

8.1 Stichting Zomerkamp Hoogwoud sluit voor alle deelnemers een kortlopende reisverzekering af voor de kampweek bij verzekeringsmaatschappij Interpolis. Stichting Zomerkamp Hoogwoud is niet aansprakelijk voor schade die niet is gedekt door deze verzekering.

8.2 Stichting Zomerkamp Hoogwoud kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade, vermissing of diefstal van eigendommen van de deelnemers. De kampstaf raadt deelnemers af om waardevolle spullen mee te nemen op zomerkamp.

8.3 De kampstaf van stichting Zomerkamp Hoogwoud zal de grootst mogelijke zorg in acht nemen wat betreft de veiligheid van de deelnemers. Stichting Zomerkamp Hoogwoud kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade in de vorm van enig lichamelijk letsel dat ontstaat tijdens de kampweek.

8.4 Indien een deelnemer schade toebrengt aan eigendommen van stichting Zomerkamp Hoogwoud danwel aan eigendommen van (rechts)personen die door de stichting worden ingezet, en de schade is het gevolg van het niet naleven van de aanwijzingen/regels van de kampstaf, wordt de schade verhaalt op de veroorzaker van de schade danwel de ouders/verzorgers van de veroorzaker.

8.5 Ouders/verzorgers van een deelnemer worden geacht W.A. te zijn verzekerd voor de deelnemer gedurende de kampweek. Indien er schade aan een derde ontstaat door toedoen van de deelnemer, wordt teruggevallen op de W.A. verzekering van de deelnemer.

Comments are closed.